Text inuti vigselringar

Lasergravyr i ringarNär du och din älskade ska utbyta ringar, vare sig det är förlovningsringar eller vigselringar är det stora känslor inblandade. Dessa ringar står för så väldigt mycket bara som de är men det finns ytterligare ett sätt att göra kärleksförklaringen ännu mer personlig och minnesvärd.

Att gravera ett budskap på ringarna är ett vanligt och populärt sätt att höja upplevelsen av ringen som ska sitta på din och din partners finger varje dag för resten av livet. På bilden till höger kan ni se ett exempel på lasergravyr som utförts på insidan av två vigselringar.

Det absolut vanligaste är att precis som på bilden att på insidan av ringen gravera in namn, symboler och datum som har en betydelse för ägarna av de respektive ringarna. Det finns egentligen ingen begränsning i vad som går att gravera där, förutom höjden på insidan och omkretsen runt om där inne.

Utvändig gravyr

Det går så klart också lika enkelt att få lasergravyr på utsidan av ringarna. Både på själva utsidan precis på samma sätt som insidan. Det går också att på vissa ringar gravera på bredden, det vill säga ytan mellan insidan och utsidan. Här är det så klart endast på väldigt tjocka ringar som det finns några större utrymmen att få med symboler eller text i större skala.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *